Vi sprider korvglädje

Vi levererar prisbelönta korvar direkt hem till dig så att du får ta del av den glädje och gemenskap som ligger bakom framtagandet av våra korvlådor.
chark-medalj-2
46299948_284624285572345_3927337701686614749_n

En rolig idé blir business

Pernilla Lodin har följt sin fars fotspår in i charkbranschen. Vesal Fayazi har ett omåttligt intresse för entreprenörskap och företagande. När barndomsvännerna slog ihop sina expertiser utvecklades en rolig idé som blev Läckrast.

Vår historia har sin början 2018 när vi köpte en food truck. Med food trucken serverade vi korv på diverse event fram till 2020 då vi sadlade om till dagens e-handel. Idag driver vi Läckrast med en rejäl skopa glädje och viljan att leverera utomordentligt god korv till svenska folket.

Med hjärta för korv

Vi arbetar tillsammans med Specialchark för att fylla våra lådor med smakrika korvar. Fabriken har sitt säte i Stockholm med över 30 års erfarenhet i branschen, ett mästarbrev och en kärlek till hantverket. Specialchark strävar efter att vara Sveriges ledande charkuteriföretag och dem har kvalité, kunskap och innovation som sina ledord.

Specialcharks korvar säljs till privatpersoner under varumärket Stockholms Korvfabrik. Läs mer om Korvfabriken

stockholm-korvfabrik

Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig!

Just nu levererar vi endast inom Stockholm, men vi arbetar aktivt med att hitta lösningar för att kunna leverera till fler städer.

Även om vi inte levererar till din stad idag tar vi gärna emot din intresseanmälan, så hör vi av oss så fort vi har möjlighet att leverera till dig.

Du betalar smidigt och enkelt med Swish när vi levererar din korvlåda.

Varje korvlåda har en bestämd leveransperiod. Leveransperioden ser du på korvlådornas produktsidor. Veckan innan leveransperioden skickar vi ett SMS till dig med mer detaljerad leveransinformation.

Korvarna har upp till 28 dagars hållbarhet i kylen och upp till 6 månader i frysen.

Öppen för beställning

Säkra sommaren med vår Grillåda!​

Halleluja, grillsäsongen är här och vi har fyllt Grillådan med sommarens absoluta favoriter. Med fem olika korvar har du allt du behöver för grillkvällen, picknick med familjen och lata dagar på stranden.
Intresseanmälan!
När du gör en intresseanmälan kontaktar vi dig med mer information om lådan & hur du gör en beställning.
Vi påminner dig!
Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss när intresseanmälan för önskad korvlåda öppnas.